Uutiset

Tältä sivulta löydät Keliakialiiton uutiset ja lehdistötiedotteet. Jos etsimäsi uutinen ei näy listan kärjessä, voit etsiä uutista aiheen perusteella. Suodattimen avulla voit myös valita etsitkö aihetta käsittelevää lehdistötiedotetta vai verkkouutista.

Keliakiaviikko: Oivalla oireet, kesytä keliakia! 70 000 suomalaista sairastaa tietämättään keliakiaa
Keliakiaviikon 2019 ”Oivalla oireet, kesytä keliakia!” -kampanjalla lisää ihmisten tietoisuutta keliakiasta, jotta tietämättään keliakiaa sairastavat osaisivat hakeutua tutkimuksin ja saisivat diagnoosin.
Hallitusohjelma 2019: Keliakialiitto on hyvin pettynyt
Hallitusohjelmaluonnoksessa ollut ruokavaliokorvauksen palauttaminen jätettiin pois hallitusohjelmasta. Keliakialiitto on pettynyt päätökseen.
Keliakialiiton apuraha kuudelle tutkijalle
Keliakialiiton liittohallitukseen uusia jäseniä
"Tämähän on keliaakikon taivas!" Kävijät tyytyväisiä Lautasella 2019 -messuihin
Kermamunkkeja, vispipuuroa, keksijäätelöä, sämpylöitä, leipää ja monia muita gluteenittomia uutuustuotteita oli maisteltavana Lautasella 2019 -messuilla perjantaina 5. huhtikuuta ja lauantaina 6. huhtikuuta.