Uutiset

Tältä sivulta löydät Keliakialiiton uutiset ja lehdistötiedotteet. Jos etsimäsi uutinen ei näy listan kärjessä, voit etsiä uutista aiheen perusteella. Suodattimen avulla voit myös valita etsitkö aihetta käsittelevää lehdistötiedotetta vai verkkouutista.

Hämeenlinnalaiselle Dois Amoresille Gluteenittoman palvelun merkki
Gluteenittoman palvelun merkin omaavia yrityksiä on nyt Suomessa 12.
Gluteeniton ruoka-apu -keräyksen ruokakassien jako käynnistyy
Jaossa 750 kassia eri puolille Suomea - katso sinua lähin jakelupiste
Gluteeniton ruoka-apu -keräys kutsuu auttamaan
Keliakialiitto on aloittanut 1.5. keräyksen gluteenitonta ruoka-apua tarvitseville.
Oppilaiden erityisruokavaliot huomioitava myös poikkeusoloissa
Keliakialiitto on huolissaan erityisruokavalioiden huomioimisesta kouluruokailussa koronapandemian aikana.
Keliakialiitto pyytää gluteenittomia tuotteita ruoka-apuun
Keliakialiitto on lähettänyt gluteenittomien tuotteiden valmistajille ja maahantuojille kirjeen, jossa yrityksiä kannustetaan lahjoittamaan elintarvikkeita ruoka-avun jakelijoille.
Kunniapuheenjohtaja: "Kaikkien pitäisi ottaa tilanne vakavasti"
Keliakialiiton kunniapuheenjohtajan Marja-Leena Kemppaisen mielestä koronatilanne tulee ottaa vakavasti.
Väitös: Ihokeliakian vasta-aineita tuotetaan ohutsuolen limakalvolla
FM Minna Hietikko tutki väitöskirjassaan TG2- ja TG3-vasta-ainereaktioita ja osoitti, että myös TG3-vasta-aineita tuotetaan ohutsuolen limakalvolla.
Keliakialiitto siirtää kevään tilaisuudet koronaviruksen vuoksi
Keliakialiitto siirtää kevään tilaisuudet syksylle.
Keliakia ei lisää koronaan sairastumisen riskiä
Keliakialiiton asiantuntijalääkäri, LT Pilvi Laurikka: Hoidossa oleva keliakia ei aiheuta lisäriskiä.
Keliakialiiton toiminnanjohtajaksi KTM Ilkka Repo
KTM Ilkka Repo aloitti Keliakialiiton toiminnanjohtajana maaliskuun alussa.
Naantalilainen Amandis sai Gluteenittoman palvelun merkin
Vohveliravintola ja hotelli Amandis pitää tärkeänä tarjota asiakkaalleen turvallisen, gluteenittoman maku- ja palveluelämyksen.
Haemme Keliakialiittoon Tampereelle toiminnanjohtajaa
Toiminnanjohtaja työskentelee Keliakialiiton keskustoimistolla Tampereella. Työ alkaa 1.3.2020 tai sopimuksen mukaan.
Keliakiakorvaus esillä eduskunnassa