Ravitsemisalan ammattilaisten webinaarit eli verkkoluennot

Koronaepidemian seurauksena Keliakialiitto siirsi hotelli-, ravintola- ja cateringalan ammattilaisten koulutukset verkkoon. Vuoden 2021 aikana järjestetään kahdeksan verkkoluentoa eli webinaaria, keväällä neljä ja syksyllä neljä.

Webinaareihin pitää ilmoittautua viimeistään webinaari päivänä kello 10 mennessä. Webinaarit tallennetaan ja tallennelinkki lähetetään kaikille ilmoittautuneille. Tallenne on katsottavissa kahden viikon ajan. Näin voit katsoa webinaarin itsellesi sopivana ajankohtana myöhemmin, jos webinaarin esitysaika ei sovi sinulle. Webinaarit ovat maksuttomia.

Webinaarit alkavat klo 16 ja ne kestävät noin 45 minuuttia. Asiantuntijan luentoon on varattu 25–30 minuuttia, jonka jälkeen on aikaa vastata osallistujien lähettämiin kysymyksiin. Kysymyksiä kulloinkin aiheena olevasta teemasta voi esittää etukäteen ilmoittautumislomakkeella sekä webinaarin aikana chatin eli keskustelualueen kautta. Etukäteiskysymyksiin, jotka on esitetty noin viikkoa ennen webinaaria, pyritään vastaamaan. Webinaareissa on mukana myös kaupallista yhteistyötä.

Webinaari on verkkoluento, jota voit seurata kotikoneeltasi, läppäriltä, tabletilta tai vaikka älypuhelimelta. Seuraamiseen tarvitset toimivan verkkoyhteydenvähintään 10 Mb.

 

Webinaarit syksyllä 2021

Torstaina 26.8. klo 16. Asiakkaana gluteeniton vegaani
Erilaisten kasvisruokailijoiden määrä asiakkaissa kasvaa koko ajan. Samoin gluteenitonta ruokavaliota noudattavien asiakkaiden määrä. Mietitkö, millaisia tuotteita voit käyttää gluteenittomalle kasvisruokailijalle ja vegaanillelle? Webinaarissa käydään läpi, mitkä maitoa ja lihaa korvaavat tuotteet ovat gluteenittomia sekä kerrotaan vinkkejä kanamunan korvaamiseen gluteenittomassa ruoanvalmistuksessa. Myös  gluteenittomia vegaanisia tuotteita valmistavat yritykset esittelevät tuotteitaan webinaarissa.

Ilmoittaudu Asiakkaana gluteeniton vegaani -webinaariin

Keskiviikkona 29.9. klo 16. Niksejä gluteenittomaan hiivaleivontaan
Haluaisitko tarjota asiakkaillesi itse leivottua gluteenitonta leipää tai pullaa, mutta et ole varma, kuinka se onnistuu? Tai onko sinulle käynyt joskus niin, että gluteeniton sämpylä tai pulla ei olekaan onnistunut? Mm. leivonnassa käytettävillä gluteenittomilla jauhoilla on vaikutusta lopputulokseen. Webinaarissa saat vinkkejä, joiden avulla gluteeniton hiivaleivonnainen onnistuu. Näin saat tarjolle tuoretta gluteenitonta leipää ja pullaa, jota gluteeniton asiakkaasi arvostaa.

Ilmoittaudu Niksejä gluteenittomaan hiivaleivontaan -webinaariin

Torstaina 28.10. Gluteenittomaan ruokavalioon soveltuvia ja soveltumattomia ainesosia
Webinaarissa käydään läpi elintarvikkeissa käytettäviä, usein kysymyksiä ja hämmennystä herättäviä ainesosia ja kerrotaan niiden soveltuvuudesta gluteenittomiin ruokiin ja tuotteisiin.

Ilmoittaudu Gluteenittomaan ruokavalioon soveltuvia ja soveltumattomia ainesosia -webinaariin

Tiistaina 23.11. Gluteeniton vehnätärkkelys ja gluteeniton kaura
Mitä on gluteeniton vehnätärkkelys? Entä gluteeniton kaura? Milloin niitä voi käyttää ja miten ne olisi hyvä merkitä ruokalistoihin, verkkosivuille ym. Soveltuvatko ne kaikille gluteenitonta ruokavaliota noudattaville? Mitkä maitoa korvaavat kauratuotteet soveltuvat gluteenittomaan ruokavalioon?

Ilmoittaudu Gluteeniton vehnätärkkleys ja kaura -webinaariin


Kerromme webinaareista myös uutiskirjeissä. Jos et vielä saa kuusi kertaa vuodessa ilmestyvää, ravitsemisalan ammattilaisten uutiskirjettä, tilaa se tästä: Uutiskirje ravitsemisalan ammattilaislle

Räätälöidyt koulutukset

Kiinnostaisiko yritystäsi koulutus gluteenittomuuteen liittyen? Keliakialiiton ammattilaiset auttavat! 

Räätälöidään juuri teidän tarpeisiinne sopiva koulutuskokonaisuus. Järjestämme myös räätälöityjä koulutuksia etäyhteyksillä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous koulutuksesta koulutus@keliakialiitto.fi.

Ravitsemisalan ammattilaisten koulutusilmoittautumisten, uutiskirjelistalle ilmoittautumisen ja ammattilaisille tehtyjen kyselyiden rekisteriseloste.