Miksi hakisin yritykselleni Gluteenittoman palvelun merkkiä?

Gluteenittoman palvelun merkillä yrityksenne erottuu joukosta
Keliakialiitto on kehittänyt Gluteenittoman palvelun merkin helpottamaan gluteenitonta ruokailua kodin ulkopuoella. Merkin avulla yritys kertoo helposti gluteenittomien annosten saatavuudesta asiakkaalle, ja asiakas puolestaan voi luottaa yrityksen gluteenittomaan osaamiseen.
Kertokaa asiakkaillenne gluteenittomista palveluistanne Gluteenittoman palvelun merkin avulla!

Gluteenittoman palvelun merkki tuo yritykselle lisäarvoa

Gluteenittoman palvelun merkin käyttöoikeutta voi hakea gluteenittomien palveluiden tarjoaja kuten ravintola, kahvila, leipomo-myymälä jne.
Yritys osaa ja haluaa ottaa tarjonnassaan huomioon gluteenitonta ruokavaliota noudattavien asiakkaiden tarpeet ja haluaa kertoa osaamisestaan asiakkaille. Huom! Merkki ei edellytä, että kaikki tarjottavat ovat gluteenittomia.

Gluteenitonta ruokavaliota noudattava asiakas arvostaa yritystä, jossa hän voi luottaa siihen, että saa varmasti gluteenitonta syötävää. Hän tuo ravintolaan tai kahvilaan mukanaan myös koko seurueensa, keskimäärin 2–3 lisäasiakasta.

Merkki tuo yritykselle laajaa näkyvyyttä​

• yritys voi käyttää merkkiä yrityksen ikkunassa, ulko-ovessa, esitteessä, ​verkkosivuilla, sosiaalisessa mediassa menussa jne.​
  • Keliakialiitto tiedottaa merkin saaneista yrityksistä laajasti ​eri viestintäkanavissa; Gluteeniton elämä -lehti, verkkosivut, uutiskirjeet jäsenille ja ammattilaisille, sosiaalinen media, tapahtumat, messut, koulutuspäivät jne

Merkin käyttöoikeuden saamiseksi yrityksen on täytettävä myöntämiskriteerit, jotka koskevat gluteenittomuuden toteutumista yrityksen toiminnassa. Lue lisää ohjeistusta merkin hakemisesta!

Gluteenittoman palvelun merkin käyttöoikeus on luvanvarainen ja maksullinen. Käyttöoikeutta haetaan Keliakialiitosta.

Gluteenittoman palvelun merkki:

• tuo esille yrityksen gluteenittoman osaamisen
  • auttaa yritystä erottumaan joukosta
  • auttaa asiakasta valitsemaan ravintolan tai kahvilan
  • lisää luottamusta yrityksen gluteenittomia palveluja kohtaan.

Gluteenittoman palvelun merkin käyttöoikeuden saaneet

Keliakialiitto on myöntänyt seitsemälletoista suomalaiselle yritykselle Gluteenittoman palvelun merkin käyttöoikeuden (3/2021).
Gluteenittoman palvelun merkin saaneet yritykset näet tästä kartalta:

Tutustu tarkemmin Gluteenittoman palvelun merkin saaneisiin yrityksiin.

Mistä tietää, mille yritykselle on myönnetty Gluteenittoman palvelun merkki?

• Merkki palveluntarjoajan ovessa
  • Tieto käyttöoikeudesta palveluntarjoajan verkkosivuilla ja muissa markkinointikanavissa
  • Merkki palveluntarjoajan ruokalistassa – helpottaa gluteenittomien annosten valintaa
  • Tieto merkin saaneista yrityksistä laajasti Keliakialiiton eri viestintäkanavissa

Otathan minuun yhteyttä. Annan mielelläni lisätietoja merkistä, myöntämiskriteereistä ja kustannuksista!

Marjo Jokinen
    marjo.jokinen(at)keliakialiitto.fi