G-fest

G-fest on kaikille keliakiayhteisön vapaaehtoisille suunnattu valtakunnallinen koulutustapahtuma, joka kerää vuosittain yhteen vapaaehtoistoimijamme ympäri Suomen. Tapahtuman ohjelma koostuu luennoista, työpajoista ja yhdessäolosta.

G-festin keskiössä on Keliakialiiton piirissä tehtävä vapaaehtoistoiminta. Tapahtuman koulutusten aiheina ovat monet ajankohtaiset teemat. Koulutuksissa kehitetään yhdistystoiminnan taitoja, ammennetaan uutta osaamista ja ideoidaan yhdessä toiminnan tulevaisuutta. Tietotaitojen kehittämisen ohella ohjelmaan kuuluu hyvinvoinnin edistämistä ja keskinäistä verkostoitumista.

Seuraava G-fest tapahtuma pidetään 25.26.9.2021!

Seuraamme aktiivisesti koronaepidemiatilannetta ja toimimme aluehallintoviraston ohjeiden ja suositusten mukaan. Mikäli fyysistä tapahtumaa ei ole mahdollista järjestää, tiedotamme siitä hyvissä ajoin osallistujille ja teemme tapahtumasta virtuaalisen. Siihen ilmoittaudutaan erikseen.

Tapahtuma järjestetään Tampereen Varalassa 25.9.26.9.2021.

Vuoden 2021 G-fest-tapahtuma siirtyi syyskuulle kevään koronavirustilanteen vuoksi.

Ilmoittautuminen aukeaa 11.5.21. Ilmoittaudu mukaan!

Tampereen Varalassa järjestettävä Keliakialiiton vapaaehtoisten valtakunnallinen koulutustapahtuma järjestetään poikkeuksellisesti syyskuussa.

Koulutustapahtuman ohjelma koostuu kutkuttavista luennoista, hyödyllisistä työpajoista ja iloisesta illanvietosta.

Viikonlopun tarjonnasta saat luvan kanssa poimia kirsikat kakusta. Tarjolla on muun muassa yhdistyksen tulevaisuustyöpaja, verkkosivujen uudistamiseen liittyvää koulutusta ja kohtaamisen työpaja.

Kenelle tapahtuma on suunnattu?

G-festiin ovat tervetulleita kaikki Keliakialiiton ja keliakiayhdistysten piirissä toimivat vapaaehtoiset sekä vapaaehtoistoiminnasta kiinnostuneet. Koulutukset käsittelevät vapaaehtois- ja yhdistystoimintaa monista eri näkökulmista. Työpajoista löytyy jokaiselle jotain.

Koko G-festin saat 78 € hintaan. Osallistumismaksu kattaa noin 1/3 tapahtuman kuluista. Loput kustannuksista tarjoaa sinulle Keliakialiitto. Osallistumismaksu sisältää valitsemasi koulutukset ja muun ohjelman, ruokailut ja yhden yön majoituksen kahden hengen huoneissa.

Lisäkustannukset: yöpyminen pela yönä 49 € (2hh) tai 88 € (1hh). Lasu yö yhden hengen huoneessa 33 €.

Yöpymisen hinta
  1 hengen huone 2 hengen huone
pe-la 88 € 49 €
la-su 33 €

kuuluu osallistumismaksuun

Ilmoittautuminen syyskuun tapahtumaan alkaa 11.5.2021. ilmoittautumaan pääset tästä linkistä.

Pääpuhujana Mari Tähjä

Tämän vuoden G-festin pääpuhujana on Mari Tähjä.

Mari Tähjä on ennakointi- ja strategiatyön johtava asiantuntija, joka luo ajatuksiisi liikkuvuutta ja tuoreita näkökulmia. Mari on innostava ja monipuolinen fasilitaattori, jonka työskentelytapojen pohjana on dialogisuus ja läsnäoleva vuorovaikutus. Mari on myös Sitran kouluttama Erätauko-fasilitaattori. muutostoimistotuleva.com

G-festin ohjelma

Klikkaa aikataulua nähdäksesi kuvan isompana.

G-fest tapahtuman aikataulu

Lauantain 25.9. ohjelma

Lauantaina klo 12.30 - 13.45, Varala-sali

Tervetuloa G-fest 2021 -tapahtumaan!

Vuoden pääpuhujamme Mari Tähjä avaa tapahtuman puhumalla vapaaehtoistoiminnan tulevaisuudesta.

Avauspuheenvuoron otsikko on Puhetta tulevaisuudesta: Tulevaisuus- ja ennakointitaitojen merkitys yhdistystoiminnan kehittämisessä.

Lauantai klo 14.30-16.00

Työpajojen ja koulutusten tarkemmat sisällöt näet klikkaamalla koulutuksen nimeä.

Jäsenrekisteri haltuun, alkeet

Somekanavat tutuiksu

Arvot elämään!

Tulevaisuustyöpaja

Lauantai klo 16.15-17.45

Sunnuntain 26.9. ohjelma

Sunnuntai 26.9. klo 9.00-11.00

Voimavirtaa vapaaehtoistyöstä - innostavaa ja osallistavaa vapaaehtoistoimintaa

Uudet verkkosivut elämään, alkeet

Uusia vapaaehtoisia keliakiayhdistykseen

Toimintaa lapsiperheille?

Sunnuntai 26.9. klo 12.00-13.45

Leivotaan yhdessä gluteenitonta: näin järjestät leivontatapahtuman

Uudet verkkosivut elämään, jatko

Vapaaehtoisten sitouttaminen

Puheenjohtajatreffit ja ulkoilu

Peruutusehdot

Ilmoittautumisen voi perua veloituksetta 29.8. asti.

Saat ilmoittautumisen jälkeen vahvistusviestin sähköpostiisi. Voit viestissä olevan linkin kautta perua ilmoittautumisen viimeiseen ilmoittautumispäivään 29.8.2021 saakka.

Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme 50 % hinnasta ja viikkoa ennen tapahtuvista peruutuksista veloitamme täyden hinnan. Mikäli peruutuksen syynä on sairastuminen ja siitä on esittää lääkärin todistus, tapahtuu peruuttaminen maksutta.

Ensimmäisen G-festin tunnelmia

Keliakialiitto järjesti ensimmäisen valtakunnallisen koulutustapahtuman Tampereella toukokuussa 2019. Monipuolinen ja laaja koulutus kokosi yhteen keliakiayhteisön vapaaehtoisia ympäri Suomen. Tapahtuma vietettiin toukokuisessa hellesäässä upeissa maisemissa Pyhäjärven rannalla Varalan urheiluopistossa.

Koulutusviikonlopun runsaasta tarjonnasta pystyi räätälöimään juuri itseään kiinnostavan kokonaisuuden. Mukana työpajoja vetämässä olivat mm. järjestökoulutuksen huippuammattilainen Salla Saarinen, Nettitiimin kouluttaja Janne Käenniemi, psykologi Hanna Herno ja iso liuta Keliakialiiton omia asiantuntijoita.

Lue tästä uutinen: "Jos muut olisivat tienneet, miten mukavaa G-festeillä on, olisivat tulleet kaikki!"

Tämä artikkeli näytetään kokonaan vain kirjautuneille käyttäjille

Kirjaudu sisään lukeaksesi koko artikkelin!