Jäsenrekisteri haltuun (jatko)

La 25.9. klo 16.15–17.45

Vetäjä: Tuija Heliövuori, Keliakialiiton jäsensihteeri

Oletko jo käyttänyt liiton ylläpitämää jäsenrekisteriä, ja tunnet perustoiminnot? Haluaisitko oppia käyttämään jäsenrekisteriä tehokkaammin esimerkiksi tiedottamisessa ja toiminnan suunnittelussa sekä osata päivittää yhdistyksesi vapaaehtoisten tiedot jäsenrekisteriin? Tässä työpajassa käydään läpi mm. se, miten jäsenrekisterissä voi tehdä erilaisia hakuja ja lähettää jäsenille uutiskirjeen suoraan rekisteristä. Työpajassa on myös aikaa keskustelulle ja osallistujien kysymyksille. Ota mukaan oma kannettava tietokoneesi ja jäsenrekisterin käyttäjätunnukset. Varmistathan etukäteen, että pääset kirjautumaan jäsenrekisteriin. Työpajan vetäjinä toimivat Keliakialiiton jäsensihteeri Tuija Heliövuori ja toimistosihteeri Päivi Ruokonen. Työpaja on suunnattu jäsenrekisteriä jo käyttäville yhdistyksen pää- ja varakäyttäjille, joilla on tarve päivittää jäsenrekisteriosaamistaan.