Jäsenmatka Itävaltaan 2020

Tervetuloa jäsenmatkalle Itävaltaan!

Matkaohjelma

  • Ma 22.6. klo 8.00 lento Helsingistä Müncheniin. Lounas Landsberg am Lechissä. Tutustuminen Lindauhun ja majoittuminen Germania-hotelliin Bregenzissä Bodenjärven rannalla.
  • Ti 23.6. Retki Mainaun kukkaissaarelle, risteily Bodenjärvellä ja tutustuminen viehättävään Meersburgin pikkukaupunkiin.
  • Ke 24.6. Silvretta–Hochalpenstrasse-kierros upeissa alppimaisemissa. Saapuminen Ischgliin ja majoittuminen Goldener Adler -hotelliin.
  • To 25.6. Retkipäivä Alpeilla. Hisseillä Sveitsin puolelle Samnaunin kylään.
  • Pe 26.6. Vapaapäivä Ischglissä. Mahdollisuus nousta hissillä Idalpin huipulle. Halukkaille kuljetus Landeckiin ostoksille.
  • La 27.6. Retkipäivä. Patikointia alppimaisemissa.
  • Su 28.6. Lähtö kohti Müncheniä. Matkalla lounas ja käynti Ettalin luostarissa. Paluu Helsinkiin klo 22.15.

Matkan hinta 1 595 € / 2-hengen standard-huoneessa tai 1 675 €/1-hengen huoneessa tai Goldener Adlerin tilavammassa 2-hengen huoneessa. Ei-jäsenen matkan hintaan lisätään 150 €.

Hinta sisältää

- Finnairin reittilennot Helsinki–München–Helsinki
- ohjelman mukaiset bussikuljetukset
- majoitus Bregenzissä ja Ischglissä puolihoidolla
- lounas Landsberg am Lechissä ja Ettalissa
- monipuolinen retkiohjelma pääsymaksuineen, Silvretta-hissikortti

Tiedustelut ja matkavaraukset

Matkanjohtajana toimii Matkavekan Harri Paltila. Tiedustelut ja matkavaraukset: Matkavekka p. 020 120 4821 tai erkki.karjalainen@matkavekka.fi. Muista ilmoittaa myös muut mahdolliset erityisruokavaliot ja allergiat.

Matkan vastuullinen järjestäjä on Matkavekka. Matka on keliaakikoille suunnattu erikoismatka, joten yleisten valmismatkaehtojen lisäksi noudatetaan erityisehtoja. Suosittelemme matkavakuutuksen ottamista.