Webinaarit

Keliakialiitto järjestää jäsenilleen webinaareja. Webinaari on verkkoluento, jota voi seurata älypuhelimesta, tabletista, läppäristä tai pöytäkoneesta toimivalla verkkoyhteydellä.

Syksyn 2019 webinaarien aiheina ovat 5 väitettä gluteenittomuudesta, gluteeniton ruokavalio ja kuitu, keliakia ja liitännäissairaudet ja gluteeniton leivonta joulupöytään. 

Webinaari kestää 45 minuuttia. Asiantuntijan luentoon on varattu 20–30 minuuttia, minkä jälkeen asiantuntija vastaa osallistujien kysymyksiin. Kysymyksiä voi esittää webinaarin aikana chatin eli keskustelualueen kautta.

Webinaarit ovat maksuttomia. 

Tulevat webinaarit

  • Parhaat vinkit joulun kahvipöytään, tiistai 10.12.2019 klo 18

Näin onnistut leipomaan gluteenittomia joulutorttuja, pipareita ja muita joulunajan leivonnaisia. Neuvojana gluteenittoman leivonnan asiantuntija Marjo Jokinen.

  • Varmuutta gluteenittomiin valintoihin, tiistai 11.2.2020 klo 18

Ravitsemusterapeutti Eliisa Girsén kertoo gluteenittoman ruokavalion tarkkuudesta. Mitä pitää huomioida kaupassa, kotona ja ravintolassa.  

Ilmoittaudu Keliakialiiton jäsenten webinaariin

Webinaarit on tarkoitettu Keliakialiiton jäsenille ja heidän perheilleen. Webinaareihin tulee ilmoittautua viimeistään webinaaria edeltävänä päivänä klo 12 mennessä.

Kirjaudu näille sivuille jäsennumerollasi ja ilmoittaudu mukaan! Jäsennumerosi löydät Gluteeniton elämä -lehden takasivulta, jäsenkortista ja mobiilijäsenkortista. Salasanasi on vuonna 2015 tai sen jälkeen käytössäsi ollut kotiosoitteesi postinumero.

Webinaari-ilmoittautuminen jäsenille kirjautumisen takana.

Tämä artikkeli näytetään kokonaan vain kirjautuneille käyttäjille

Kirjaudu sisään lukeaksesi koko artikkelin!

Kirjaudu